„Розите“ продължават без загуба в зимните си проверки

Футболният отбор на „Розова долина“ продължава без загуба в зимните контроли. На стадион „Севтополис“ възпитаниците на Данаил Христов завършиха наравно 1:1 срещу друг съперник от ЮИ Трета лига „Димитровград“.

Гостите поведоха буквално при първата си атака в двубоя, а след това не успяха да се възползват от стъписването в редиците на домакините и да удвоят аванса си. „Розите“ постепенно упражниха натиск, който обаче доведе само до няколко разбърквания в пеналта на съперника и далечни удари, които не затрудниха вратаря на „Димитровград“.
През първото полувреме казанлъчани играха без опитните Милен Христов, Николай Стоичков и Пламен Колев, а на терена, след по-дълга ваканция, се завърна бранителят Петко Георгиев. На върха на атаката беше местният талант Михаел Лалев.
Втората част премина изцяло под диктовката на домакините, които стигнаха освен до изравнително попадение, дело на юношата Камен Петков, и до няколко чисти положения пред противниковата врата.
„Резултатът за мен не е важен, а искам да видя какво е състоянието на всичките 18 футболисти преди важния първи мач със „Загорец“ на 24 февруари. През второто полувреме превъзхождахме гостуващия тим, но пропуснахме много положения, за да победим. Доволен съм от новите попълнения, които дойдоха преди месец, ще разчитам и на момчетата от школата“, коментира старши-треньорът на ФК „Розова долина“ Данаил Христов.
Последната контрола преди подновяването на първенството в ЮИ Трета лига е на 17 февруари, отново в Казанлък, срещу „Янтра“ Габрово.

 

Етикети: