Празник на „Женското начало“ в Казанлък

Традиционната изложба “Женското начало” под патронажа на Кмета Галина Стоянова отвори врати, навръх 8-ми март в Културно-информационния център на ул.”Искра”№4 в Казанлък.

Талантливите дами на Казанлък бяха поздравени от председателя на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов, който им пожела 8-ми март да се превърне за тях в ежедневие.

„Женското начало” 2018 приветства отбелязването на Международния ден на жената с представянето на  близо 40 творби на 20 талантливи дами от Града на розите – бижута, картини, плъст, батика, стъклопис…

Участниците и гостите на откриването на женската експозиция бяха поздравени и с изпълнения на танцьори от “Киара Н” с ръководител Антония Каярова и Общински детски комплекс “Свети Иван Рилски” – Казанлък с ръководител Ганка Добрева.

Организаторът Община Казанлък  кани казанлъчани и техните гости да разгледат изкуството „от извора” на „Женското начало”  и благодари на надарените казанлъчанки за споделеното изкуство! На жените – творци на Казанлък желаем неприсъхващо вдъхновение и нови красиви мигове, които да пресътворят!