„Миньор“ Раднево спря звездите на „Арда“, „Верея 2“ удари „розите“ в Казанлък

Отборът на „Миньор“ (Раднево) спря победния поход на звездния тим на „Арда“ Кърджали в Югоизточната Трета лига „Арда“ (Кърджали). След като измъчиха максимално кърджалии през есента, но в крайна сметка загубиха в последната, 90-а минута, този път радневци стигнаха до точката при домакинството си на лидера в групата и мачът завърши при нулево равенство.
В друга среща от 21-вия кръг на шампионата Вторият отбор на „Верея“ спечели местното дерби с „Розова долина“ в Казанлък с 1:0. Ивелин Костов – “Барона” вкара единствения гол в мача и така старозагорци са в серия от 3 поредни победи през пролетта.
“Страхотна битка. Благодаря на момчетата,че си оставиха сърцата на терена. Продължаваме да следваме нашата цел оставане в групата,защото я заслужаваме”- бяха думите след края на мача на треньора Росен Тонев. В следващият кръг „Верея 2“ приема „Асеновец“ (Асеновград).
4-тия отбор от Старозагорска област в ЮИ Трета лига – „Тунджа“ Ягода, трябваше да е домакин на „Раковски“, но двубоят не се състоя, а причината е повече от странна – стадионът в Мъглиж остана заключен.