Акция „Кръвна група „Берое“ в четвъртък

ПФК „Берое“, съвместно с Районен център за трансфузионна хематология – Стара Загора и Националния фенклуб на „Берое“ организира акция по кръводаряване под надслов „Кръвна група „Берое“. От ПФК „Берое“ призовават всеки желаещ да дари „беройска кръв“ и спаси човешки живот да се включи в акцията по кръводаряване на 22 март (четвъртък) между 8:30 и 12 ч. в Офис-Магазин НФК Берое, който се намира зад Съда в Стара Загора. Подвижен екип на РЦТХ-Стара Загора ще бъде разположен в помещението на магазина.
Лица на акцията ще бъде целият треньорски щаб на представителния отбор, начело с Александър Томаш. От своята кръв ще дарят още служители на клуба и членове на НФК „Берое“.
Всеки кръводарител, който се включи в акцията на „Берое“ ще получи специален подарък от клуба и стандартната подкрепителна закуска в такива случаи!
Междувременно от клуба съобщиха, че в паузата на шампионата „Берое“ ще изиграе контролна среща с отбора на „Ботев“ (Гълъбово). Мачът ще се играе на 24 март от 14 часа на основния терен от Спортна база „Берое“, бившия стадион „Локомотив“.