Звездите на БК „Берое“ получиха място в All Star Game 2018

Бившият капитан на националния отбор на България Филип Виденов ще получи шанс за пръв път да се включи в Мача на звездите на българския баскетбол. Крилото на „Берое“ все се разминаваше с участие в шоу срещата поради факта, че кариерата му премина предимно зад граница. Сега, обаче, треньорите на отборите заедно с организаторите поканиха 37-годишния русенец в състава.
Друг действащ национал от „Берое“ Александър Янев също попадна сред съставите на звездното събитие. Той е включен в състава заедно с двама чужденци – Омари Гудул от „Левски Лукойл“ и Шелдън Джитър от „Рилски Спортист“. Гудул е специален избор на организаторите, макар този сезон да няма достатъчно игрово време в България. Той обаче беше най-резултатен играч в Мача на звездите през миналия сезон, като играч на „Берое“. Ясни са и двамата треньори, които ще водят отборите в тазгодишното 15-то издание на двубоя. Това са наставникът на „Балкан“ (Ботевград) Небойша Видич и носителят на купата на България с „Рилски Спортист“ (Самоков) Людмил Хаджисотиров.
Вече е активно пък гласуването за капитани на двата отбора. Феновете могат да изберат лидерите на страницата на мероприятието – www.all-star.bg. Мачът на звездите ще се състои на 22 април в Ботевград.