Празник на зоопарка в Деня на Земята – 22 април в Стара Загора

Община Стара Загора, НЧ „Родина-1860”, Център за подпомагане за личностно развитие, ЦПЛР – Астрономическа обсерватория, Регионален исторически музей, НЧ „Св. Кл. Охридски-1858”, НЧ „Георги Бакалов -1933” организират ПРАЗНИК НА ЗООПАРКА в Деня на Земята – 22 април от 11 часа.

Очаква ви пъстра програма с много музика и танци заедно с ВС „Усмивки”, ВС „Траяна глас”, ДВФ „Звездопад”, ФШ „Жарава”, ДТС „Тракийче”, ДТС „Загорци”, Фолклорно танцово студио „Настроение”, Мажоретен състав и др. Организаторите са подготвили пъстри игри, награди и изненади за всички, които решат да споделят празника на старозагорската Зоологическа градина.

В цветния пролетен ден ще ви очакват творчески ателиета и работилници, отворени за всички сръчни ръце и любознателни натури. Ще имате възможност да направите първите си стъпки в изучаване на Слънцето и Космоса, да разберете как се намират и проучват археологически артефакти, ще рисувате и творите красоти и полезни съоражения за природата, ще научите много интересни факти за света около нас, ще се движите като животните, ще разучите народни танци и хора на импровизирана сцена-мегдан… и много други.