Добри резултати за отборите от ДЮШ на “Берое” в последните им мачове

Юношеския тим на „Берое“ до 19 години спечели с 2:1 като гост на „Ботев“ (Враца) в среща от 23-тия кръг на Елитната група и прекъсна серията си от 7 мача без победа през пролетта. Костадин Пеев и Руси Чернаков отбелязаха попаденията за тима на Иван Гаджев срещу врачани, които пък са само с 1 успех през целия сезон. В следващия „Берое“ е домакин на „Славия“, мачът е на 29 април от 15.30 часа.
„Берое“ U17 преодоля тежката загуба от „Ботев“ преди седмица с 1:7 и се върна на победния път след успех у дома с 3:1 над „Сокол“ (Марково). Попаденията бяха дело на Пламен Пенев, Христо Иванов и Стоян Вергиев.
Третият тим на „Берое“ в Елитните групи – „Берое“ U15 завърши 2:2 с „Нефтохимик“ в В Бургас среща от ЮИ лига. И двете попадения бяха дело на Пламен-Андрей Апостолов. Равенството остави „Берое“ на трето място, но отдалечи тима от водачите „Черноморец“ и „Ботев“ Пд.
Убедителен успех записа „Берое“ 2005 като гост с 8:0 на „Олимпия“. „Берое“ 2002 разби с 6:2 срещу „Ботев“ (Гълъбово). „Берое“ 2004 се наложи с 5:0 над „Локомотив“ (Стара Загора).
Победа записа и „Берое“ 2006 с 1:0 над Димитровград.
При най-малките в първенствата на Футбол 7 и Футбол 9 отборите от Академията записаха три победи и едно равенство.