“Витоша” спечели титла при ветераните, премиерът с хеттрик

„Витоша“ Бистрица спечели титлата по футбол за ветерани, след като победи „Нефтохимик“ Бургас с 6:3 на финала, игран на ст. „Трейс Арена“ в Стара Загора. Бившият национал и ексшеф в „Берое“ Светослав Петров вкара първите 2 гола в срещата преди почивката, а малко след подновяването на играта Денис Пасхалис вкара третия гол “бистришките тигри”.
Пламен Крумов върна интригата с прецизно изпълнение, но последваха три последователни попадения на Бойко Борисов и резултатът набъбна до 6:1. Премиерът първо се разписа от дузпа, малко по-късно вкара от близко разстояние, необезпокояван от защитата на бургазлии, а след това оформи и хеттрика си като добута топката в мрежата след меле във вратарското поле на нафтата. До края на двубоя Милен Христов и Диян Петков направиха загубата на „Нефтохимик“ малко по-почетна.
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи шампионската купа на Бойко Борисов и неговите съотборници от „Витоша“ (Бистрица), а премиерът бе отличен и с голмайсторския приз на турнира. Награда за най-полезен състезател получи Пламен Крумов от вицешампиона „Нефтохимик“.