Пет от пет за „Берое“ 2006

С 4 поредни категорични победи и впечатляваща голова разлика от 24:0 отборът на „Берое“, набор 2006, спечели турнира за Купа „Улшпорт“ в КК „Албена“ в своята възраст. Момчетата на треньора Иван Желев не оставиха никакво съмнение в тоталната си доминация над останалите тимове и повече от заслужено вдигнаха купата.
В първия си мач “зелено-белите” разбиха финалиста от Републиканското първенство по футбол 9 „Добруджа“ с 6:0, след което разгромиха с по 7:0 „Олимпик“ Варна и „Черноморец“ Балчик. На финала селекцията на „Спартак“ Варна също нямаше аргументи срещу старозагорските си съперници и загуби с 0:4.
Двама футболисти от „Берое“ спечелиха и индивидуални призове. За най-добър защитник на турнира бе избран Дейвид Михалев, а голмайстор стана Димитър Диклиев.
Това е пета купа за отбора от началото на сезона. През февруари „Берое“ 2006 спечели “Купа София”, в началото на юни стана номер 1 на финалите на Данониада и в турнирите за купа “Роза” и купа “Олимпия спорт”. Тимът остави и отлични впечатления на силния международен турнир в Измир през април.