Нови ръководства за Ротари клуб, Ротаракт, Интеракт и Инер Уил – Стара Загора

Нейчо Нейчев е новият президент на Ротари клуб Стара Загора. На официална церемония бяха представени и новите ръководства на Ротаракт, Интеракт и Инер Уил клуб.

Нейчев получи огърлицата, символизираща поста, от досегашния президент Ангел Ангелов. Бордът, с който Нейчев ще ръководи Ротари клуб Стара Загора, е в състав: Николай Колев (вицепрезидент), Антон Граматиков (секретар), Росен Иванов (ковчежник) и Антон Тонев (церемониал майстор).

При Ротаракт (младежи на възраст между 18 и 30 години) Теодор Найденов предаде огърлицата на Евдокия Радулова, а Габриела Сутрова предаде управлението на Интеракт (младежи на възраст от 14 до 18 години) на Александра Иванова. В Инер Уил клуб (съпруги на ротарианци) Стефка Петрова предаде огърлицата на Галина Ангелова.


Всеки от вече паст-президентите направи отчет за дейността през изминалата 2017/2018 ротарианска година, разказа за проектите, изпълнени в полза на старозагорската общност и в подкрепа на световното ротарианско движение. Ангел Ангелов описа множеството инициативи на ротарианците през последните 12 месеца, като акцентира върху годишния проект на клуба 100% от членовете му да бъдат носители на отличието “Пол Харис Фелоу”, което се връчва за дарение от $1000 към Ротари Фондацията. Общата сума дарена в последните 12 месеца възлиза на $12000.