Огнен хепанинг в Казанлък

В рамките на Еко фестивал Казанлък 2018, на 05.07.2018 г., в гр. Казанлък ще се организира огнен хепанинг представен от ЖАР ТЕАТЪР. Откриването на осмото издание на фестивала ще стане с Концерт на Kraso – Retro tribute 60-70, започващ в 21:15 часа. Както и с ПОЧУВСТВАЙ ОГЪНЯ -интерактивен огнен хепънинг за любители от всички възрасти.

„Не си играйте с огъня!” Сигурно са Ви го казвали неведнъж. Но ние доброволците от Взаимопомощ и експертите от Жар Ви каним да направите точно това! Огънят е мощна стихия, с която шега не бива, но ако се отнасяме към него с респект, почувстваме силата му и постигнем хармония с нея, той може да бъде овладян.
Интерактивен хепънинг, в който – под ръководството на опитните инструктори от ЖАР ТЕАТЪР ще имате възможност да се запознаете с най-използваните от огнените артисти уреди и дори самите Вие – спазвайки някои важни правила за безопасност – да поиграете с тях. Опитайте нещо, което – може би – досега не сте правили.. Почувствайте огъня и се забавлявайте!

Мястото е гр. Казанлък, до тенис кортовете, след стадиона посока с. Енина, часът 22:00. Повече информация за цялата програма на феста, четете на страниците на младежката медия „ДоброволциТЕ” – http://theyouth.info/bg/eco-thinking или във фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/341620216365183/