“Верея” завърши със загуба лагера в Словения

„Верея“ загуби с 0:2 от хърватския „Славен“ Белупо последната си контрола от подготвителния си лагер в Марибор, Словения. Старозагорци изиграха най-добрия си мач от началото на подготовката, но няколко пропуска пред вратата на съперника ги лиши от по-добър резултат.
През първото полувреме Антон Огнянов и французинът Родриг удариха на два пъти гредата на противниковата врата, а малко преди почивката хърватите поведоха, след като удар на играч на “Славен” рикошира в Родриг и влетя в мрежата.
След почивката „Верея“ пропусна да изравни в 60 – та минута, когато Здравко Илиев от чиста позиция не успя да се разпише, а в следващата атака хърватският отбор удвои аванса си.
Малко по-късно Симеон Мечев отправи опасен удар, но топката профуча край страничната греда на хърватите.
В четвъртък „Верея“ се завръща в Стара Загора и отборът ще продължи с подготовката си за началото на новия сезон в Първа лига. Тренировките ще се провеждат на базата на клубния стадион „Трейс Арена“. До домакинството си срещу „Септември“ от първия кръг „Верея“ няма да играе друга контрола. Двубоят е на 22 (неделя) от 18,30 часа в Стара Загора.