„Берое“ продаде Охене в Саудитска Арабия

„Берое“ продаде ганайския халф Карлос Охене на отбора от Саудитска Арабия „Оход“. След като всички условия за влизане в сила на контракта бяха изпълнени от новия му клуб, играчът вече официално е собственост на тима от Медина, гласи официалното съобщение в сайта на старозагорци, към което се добавят традиционните благодарности към футболиста и пожелания за успех с новия отбор.
Карлос Охене се присъедини към „Берое“ през септември 2016 г. и за този период изигра 55 двубоя, в които реализира 3 попадения.
Минути по-късно във фейсбук самият Охене също изрази своите благодарности към шефовете на „Берое“, към треньорите, техническия и медицински персонал и към доскорошните си съотборници. „Благодарен съм, че имах възможността да бъда част от този невероятен клуб през последните 2 години. За мен беше много вълнуващо преживяване, истинско предизвикателство – със своите върхове и спадове. Признателен съм на всички в отбора, заради които това време тук наистина си струваше. Спомените и приятелствата, които създадох в „Берое“, винаги ще са много скъпи за мен“, написа Охене в социалната мрежа и добави специално обръщение към феновете, заради неотменната подкрепа към тима.

Финансовите параметри по сделката не са оповестени, но, според информация в специализирания футболен сайт transfermarkt, в касата на “Берое” ще влязат около 250 000 евро.