От “Берое” пуснаха билети по 5 лева за мача с “Ботев” Враца

Билетите за мача от шестия кръг на Първа футболна лига между „Берое“ и „Ботев“ Враца вече са в предварителна продажба в системата и обектите на eventim. Двубоят е последен от програтама за кръга и ще се играе на 27 август, понеделник, от 20:30 ч. на стадион „Берое“ в Стара Загора.
През настоящия сезон ръководството на „зелено-белите“ прилага нова схема в продажбата на билети. Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв., а в деня на съответната среща от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв.
Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца!
От клуба призовават всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя! По традиция, местата, означени на пропуските, не се спазват, а входът за деца до 12 години е свободен.
Запазва се и практиката от миналия сезон всички привърженици на „Берое“ да влизат и да напускат стадиона единствено от южните входове. Северозападният вход ще бъде отворен единствено за представителите на медиите със съответната акредитация, както и за хора с ВИП карти или ВИП билети.