Депутатите от ПГ на „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Старозагорска област

Депутатите от ПГ на „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Старозагорска област

Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. Днес депутатите ще са на посещение в Старозагорска област.

От 18.00 ч, в Братя Даскалови, народните представители проф. Иво Христов, Васил Антонов и Николай Бошкилов ще се срещнат с хората в читалище “Пейо Милев”.

В 17.30 ч, Гурково, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Христо Проданов и народният представител Иван Ченчев ще се срещнат с гражданите в Младежкия клуб.

В 17.30 ч, в Казанлък, народните представители Филип Попов, Елена Йончева, Донка Симеонова и Станислав Владимиров ще имат среща в Дом на културата “Арсенал” – камерна зала.

В 16.30ч, в Мъглиж, народните представители Димитър Данчев и Георги Андреев ще се срещнат с гражданите в залата на ресторант “Септември”. .

В 17.30 ч, в Николаево, народните представители Теодора Халачева и Тодор Байчев ще се срещнат с хората в читалище “Васил Левски”.

В 16.30ч, в Опан, народните представители Валери Жаблянов, Цветан Топчиев и Николай Тишев ще имат среща в залата на Общинската администрация .

В 18.00ч, в Павел баня, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Георги Свиленски и депутатите Веска Ненчева, Чавдар Велинов и Николай Пенев ще се срещнат с хората в читалище “Напред”.

В 18.00ч, в Раднево, народните представители Таско Ерменков, Румен Георгиев и Александър Симов ще се срещнат с гражданите в Художествената галерия.

В 16.00 ч, в Стара Загора, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев и народните представители Георги Гьоков, Кольо Милев и Славчо Велков ще се срещнат със сержантите и офицерите от запаса в читалище “Климент Охридски”. По късно, в 18.00ч., Стойнев, Гьоков и Велков, заедно с депутата Петър Кънев, ще се срещнат с граждани в залата 2 на хотел „Верея”.

В 17.30 ч, в Чирпан, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Весела Лечева и народният представител Иван Ибришимов ще се срещнат с хората в голямата зала на Общинска администрация.