Връчване на наградите “Спортист на годината” и “Треньор на годината” в Раднево

На 18 декември в зала 315 на Общинска администрация Раднево бяха наградени даровити спортисти, постигнали високи резултати, както и техните треньори.
Наградите връчи лично Д-р Теньо Тенев – Кмет на Община Раднево.
„Винаги ми е било изключително приятно да награждавам нашите даровити деца, независимо в каква област се развиват. Днес отличия за своя труд ще получат петима представители на спорт в Раднево, както и двама всеотдайни треньори, които са доказали своите качества и умения многократно. Ангажирането на подрастващите с образованието, спортуването и здравословния начин на живот е сред основните приоритети на местната власт. С тези награди целим да покажем, че положените усилия винаги получават признание, а по този начин и да стимулираме младите активно да участват, да се развиват и показват своя потенциал, защото те са лицето на нашият град!“- каза още градоначалникът.

В категория „Спортист на годината“ за деца до 14 години се класираха:
1. Божидар Тилчев Тилев – 10г.
2. Денис Георгиев Динев – 8г.
3. Мериан Десиславова Куртева – 10г.

В категория „Спортист на годината“ за юноши и девойки над 14 години се класираха:
1. Стефани Янкова Миткова – 14г.
2. Емил Тилчев Тилев – 14г.

В категория „Треньор на годината“ се класираха:
1. Йордан Танев – Треньор на спортен клуб по карате „Будокай“ гр. Раднево и Мирослав Митев – Треньор на спортен клуб по шахмат „Марица-изток“ гр. Раднево

Стефани Янкова Миткова беше удостоена с грамота от Кмета на Общината за висок принос в спорта, а нейното име ще бъде вписано в Почетната книга на Община Раднево.

Етикети:,