МГЕРБ – Казанлък с призив за почистване в неделя 3 февруари от 10:00 часа

По повод статия на регионална медия от Казанлък, която показва колко “добре” се грижим за природата в лесопарк „Тюлбето”, Младежката организация на ГЕРБ – Казанлък прие много лично грозната гледка от снимковия материал и инициира кампания за почистване тази неделя – 3 февруари от 10:00 часа.

„Младежи ГЕРБ – Казанлък сме възмутени от видяното в снимковия материал. Недоумяваме как паркът на всички казанлъчани може да бъде превърнат в толкова неприветливо и отблъскващо място. Защо, ние хората, не се грижим за нашата природа, за любимото ни място за разходка и почивка?!”

За почистването на парка ще бъдат осигурени от МГЕРБ чували и ръкавици за всички желаещи, както и извозването на събраните отпадъци към предназначените за това места.

Казалъшките младежи отравят призив към всички граждани да заповядат тази неделя и да се включат в почистването на белия дроб на Казанлък и любимо място за отдих на малки и големи. Освен това младежите молят всеки ползвател на парка да не изхвърля отпадъци там, а да ги носи до най-близкият контейнер предназначен за тази цел.