Ученици от Второ ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Раднево бяха наградени след обучението по програмиране

На 8 април 2019 година вОбщинска библиотека „Алдин Алдинов“ гр. Раднево бяха връчени Сертификатите за участие в обучението по програмиране с участието на десет ученика от Второ ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Раднево и СУ „Гео Милев“ гр. Раднево. Обучението бе извършено с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България“ и Регионална библиотека „Захарий Княжески“ гр. Стара Загора.
Победителят от финалното състезание Момчил Пасков Пасков – 6 „а“ клас при Второ ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Раднево участва в пролетен лагер от 3 до 6 април 2019 г. в обучителната база на Министерството на труда и социалната политика, намираща се до Кремиковския манастир в гр. София, където се подготви за участие в Национално състезание по програмиране.
Националното състезание се състоя на 6 април 2019 г., на което Момчил Пасков Пасков спечели Първо място!
Общинска библиотека „Алдин Алдинов “ гр. Раднево го поздравява за достойното представяне, като му пожелава да продължава да се развива в областта на програмирането, да
не угасва амбицията му към нови знания и постижения и ще се радва, ако поне малко е допринесла за развиването му в тази област!

Снимка: Община Раднево