Ученици от Второ ОУ “Св. Паисий Хилендарски” – Раднево бяха наградени след обучението по програмиране

На 8 април 2019 година вОбщинска библиотека “Алдин Алдинов” гр. Раднево бяха връчени Сертификатите за участие в обучението по програмиране с участието на десет ученика от Второ ОУ “Св. Паисий Хилендарски” гр. Раднево и СУ “Гео Милев” гр. Раднево. Обучението бе извършено с подкрепата на Фондация “Глобални библиотеки – България” и Регионална библиотека “Захарий Княжески” гр. Стара Загора.
Победителят от финалното състезание Момчил Пасков Пасков – 6 “а” клас при Второ ОУ “Св. Паисий Хилендарски” гр. Раднево участва в пролетен лагер от 3 до 6 април 2019 г. в обучителната база на Министерството на труда и социалната политика, намираща се до Кремиковския манастир в гр. София, където се подготви за участие в Национално състезание по програмиране.
Националното състезание се състоя на 6 април 2019 г., на което Момчил Пасков Пасков спечели Първо място!
Общинска библиотека “Алдин Алдинов ” гр. Раднево го поздравява за достойното представяне, като му пожелава да продължава да се развива в областта на програмирането, да
не угасва амбицията му към нови знания и постижения и ще се радва, ако поне малко е допринесла за развиването му в тази област!

Снимка: Община Раднево