Корнелия Нинова и Елена Йончева с поредица от срещи в Старозагорско в неделя

На 19 май, неделя, Елена Йончева – водач на листата на „БСП за България“ за изборите за Европейски парламент, ще посети област Стара Загора заедно с кандидатите за евродепутати Иван Кръстев, Деница Златева, Тодор Стоилов и Крум Дончев.

В областта за среща с граждани ще пристигне и Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

Основното събитие ще се състои в края на деня в залата на Държавната опера в Стара Загора. От 17.30 ч. до 18:00 ч. пред сградата на операта Корнелия Нинова, Елена Йончева и кандидатите за евродепутати ще дадат брифинг за медии.

В 18:00 ч. в залата на операта започва политическата среща с кандидатите за евродепутати Елена Йончева, Иван Кръстев, Деница Златева, Тодор Стоилов, Крум Дончев и Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, народните представители Драгомир Стойнев и Георги Гьоков. Домакини са Общинският и Областният съвети на БСП – Стара Загора.

По-рано през деня са предвидени срещи и събития в Гълъбово, Казанлък и Гурково.

–-

Гълъбово

В програмата на кандидатите за евродепутати е предвидено посещение в община Гълъбово. В 10:30 ч. те ще са гости на XXIX-ти Национален фолклорен фестивал „Янко Петров“, в който участват самодейци, танцови състави, ансамбли, клубове и школи за народни хора, фолклорни групи и хорове за автентичен и обработен фолклор. Фестивалът се провежда на открита сцена на Младежки комплекс в Гълъбово

Казанлък

По-късно през деня водачът на листата на „БСП за България“ Елена Йончева ще се срещне с граждани от община Казанлък. Срещата ще бъде във фоайето на НЧ „Искра-1860“, начало – 15:00 часа. Преди това Елена Йончева ще разговаря с общинските съветници на БСП.

Заедно с водача на листата ще са и кандидатите за евродепутати Иван Кръстев, Тодор Стоилов и Крум Дончев.

Гурково

В 16 ч. Деница Златева, чиито корени са от гр. Гурково, ще се срещне с жители на града в Младежкия дом срещу сградата на община Гурково.