Даниела Драгиева, дългогодишен учител в Основно училище “Чудомир” се нуждае от помощ

Даниела Драгиева, дългогодишен учител в Основно училище “Чудомир” се нуждае от нашата помощ. На 20 август 2019 по време на екскурзия в Швейцария Даниела Драгиева получава сърдечен арест. Независимо от бързата реакция на хората от екскурзията, които и отдават първа помощ и бързо пристигналата линейка, в рамките на 3 минути, Драгиева изпада в кома за около 10 дни. В момента се намира в Университетска болница в Женева, Швейцария. Вече е в съзнание, свалена е от командното дишане, но все още е в тежко състояние.

Роднините на Даниела искат да я приберат обрано в Казанлък, където ще могат да полагат необходимите грижи .

За целта обаче им трябват средства, с които те не разполагат. Към момента е уредено при нейното транспортиране от Швейцария, да бъде приета в МБАЛ “Д-р Христо Стамболски”, където временно да бъде под медицински контрол.

Даниела Иванова Драгиева е родена на 1 октомври 1964. Тя е начален учител в ОУ “Чудомир” с над 25 години стаж и класен ръководител на няколко поколения ученици.

Дарителската смета в помощ на Даниела Драгиева е в Обединена българска банка /ОББ АД/ на името на нейния брат Руси Иванов Драгиев:

Банка: Обединена българска банка
IBAN: BG81UBBS80021086604440
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Руси Иванов Драгиев