ГОЛЕМИЯТ КАЗАНЛЪК: Да се съберем. Сега!

С инициативата „Големият Казанлък“, която цели да събере всички казанлъчани, живеещи и работещи в чужбина, в една група в социалната мрежа Facebook, стартира предизборната си кампания кандидатът за кмет на община Казанлък Стоян Петров.

„Казанлък е преди всичко общност от хора. Казанлък не е само територия. Казанлък е родното място, което свързва нас, местните му жители, с хилядите ни близки в чужбина. Казанлък ни събира“, написа във Facebook безпартийният инж.Петров.

Капитан III ранг о.р. инж. Петров, издигнат от „БСП за България“, чийто слоган в предизборната кампания е „Да се съберем. Сега!“.

„Големият Казанлък“: https://www.facebook.com/groups/392605408326967/?epa=SEARCH_BOX

е началото на проект на кандидата за кмет Стоян Петров, чиято реализация ще улесни извършването на административни услуги от общинска администрация за казанлъчани в чужбина, като създаде платформа он-лайн, ще им съдейства по редица въпроси и проблеми с назначаването на експерт по казусите на казанлъшките емигранти.

„Имам идеи в тази посока, които ще споделя тук, като кандидат за кмет, който ясно отчита, че Казанлък има огромни пропуски в отношението на местната власт към емигрантите“, коментира капитан III ранг о.р. инж.Стоян Петров, когото избираме с бюлетина №56.

Във видеоклипа е обръщението на кандидата за кмет – безпартийният капитан III о.р. инж.Стоян Петров:

За старта на инициативата и предизборната кампания на инж. Стоян Петров можете да прочетете още тук:

ГОЛЕМИЯТ КАЗАНЛЪК: Да се съберем. Сега!

Още за инж. Стоян Петров:

Facebook: https://www.facebook.com/stoyanpetrovkazanlak/?epa=SEARCH_BOX

Instagram – stoyanpetrovkz

You Toube: https://www.youtube.com/channel/UC5g91NVFyYjzQfo6NXrHfwQ

#stoyanpetrovkmet

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Предизборен щаб на “БСП за България”, Казанлък