БСДП влиза в Местни избори ‘2019 със събитие „2 в 1“ на 5 октомври

Със стилен коктейл – „2 в 1“, Българската социалдемократическа партия (БСДП) ще отбележи Празника на Стара Загора и в неформална атмосфера кандидатите за общински съветници ще споделят своето мнение как Градът на липите да догони европейските си събратя не само като визия, но и като жизнен стандарт. Събитието ще се състои навръх 5 октомври от 13 часа в кафе „Селва“ (бившето „Амадеус“), намиращо се на адрес: бул. „Цар Симеон Велики“ Nо 104, II етаж.

Инициатор на форума на Българската социалдемократическа партия, която е под номер 35 в бюлетината, е вторият в листата инж. Недялко Ангелов (преференция Nо 102). Зам.-председателят на организацията – следовник на д-р Петър Дертлиев и общински съветник шест последователни мандата в ОбС Стара Загора, наблегна на изключително силната гражданска квота в листата на БСДП и подчерта, че близо 90 на сто от кандидатите са изявени лидери в своите професии: лекари, педагози, юристи, икономисти или спортисти.

Инж. Недялко Ангелов уточни, че Българската социалдемократическа партия не издига кандидат за кмет за Стара Загора, защото вярва в мъдростта на старозагорци и е убедена, че те ще си изберат най-достойния градоначалник. В същото време с качествената си листа от 40 души БСДП показва принципна позиция и стремеж към надграждане.