Промяна в движението на МПС в централната градска част в Деня на Стара Загора

На 5 октомври (събота), за времето от 9.00 до 12.00 часа, се спира движението на личен транспорт по следните улици, с цел осигуряване на безопасност на участниците в тържествата по повод Деня на Стара Загора.

– ул. „Хаджи Димитър Асенов”, в отсечката от ул. „Генерал Гурко” до ул. „Св. Княз Борис”, без да се ограничава движението по ул. „Генерал Гурко” и ул. „Св. Княз Борис”.

– бул. „Руски”, в отсечката от ул. „Генерал Гурко“ до ул. „Свети Княз Борис, без да се ограничава движението по ул. „Генерал Гурко” и ул. „Св. Княз Борис”.

– ул. „Цар Иван Шишман” в отсечката от ул. „Генерал Гурко“ до ул. „Свети Княз Борис“, без да се ограничава движението по ул. „Генерал Гурко” и ул. „Св. Княз Борис”.

– ул. „Цар Симеон Велики” в отсечката от ул. „Хаджи Димитър Асенов” до ул. „Св. Отец Паисий”, без да се ограничава движението по ул. „Св. Отец Паисий”.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието. Община Стара Загора призовава гражданите да спазват временната организация на движението.