Мол Galleria Стара Загора дава рестарт на пазаруването с грижа към безопасността на своите клиенти

От днес Galleria Стара Загора възобновява своята дейност при усилени мерки за безопасност и дезинфекция, маркировка за спазване на дистанция и намалено работно време с цел превенция и защита на своите посетители.

Клиентите на Galleria Стара Загора ще могат да се насладят на спокойно и безопасно пазаруване в любимите си магазини, сред които световните брандове H&M, New Yorker, LC Waikiki, Bershka, Pull and Bear, Deichmann, Tom Tailor и други.
Търговският център е напълно готов да се върне към нормален режим на работа с повишена отговорност.
Молът продължава да прилага всички мерки за почистване и дезинфекция, които се спазваха и по време на извънредното положение:
• Всички критични точки се дезинфекцират регулярно.
• Входове, санитарни помещения и бюро Информация са снабдени с дезинфектант за ръце.
• Служителите по поддръжката са снабдени с маски и ръкавици.

За да се осигури по-голяма сигурност е въведен специален режим на достъп и движение в общите части. Поставени са и информационни табели и стикери, които насърчават клиентите да следват указанията за социално дистанциране.
Основен приоритет на Galleria Стара Загора е безопасността на посетителите и служителите в търговския център. Призивът към клиентите е да бъдат отговорни, да поставят маска и да почистват ръцете си с дезинфектант при влизане в търговския център, както и да спазват препоръчителна дистанция от 1.5 метра.
Galleria Стара Загора очаква своите клиенти всеки ден от 10 до 21ч.
За момента остават временно затворени: заведенията за бързо хранене