Поздрав от кмета Иса Бесоолу по повод 15 септември

Уважаеми ученици, учители, родители,
Скъпи първокласници!
Днес е 15 септември! Една не само вълнуваща дата в календара, а и своеобразен празник за всички нас! Празник на жаждата за знание. Ден, в който отбелязваме тържеството на духа и устрема към познание!
Мили първокласници,
На 15 септември за първи път ще прекрачите училищния праг и от тук започва  едно от най-вълнуващите приключения във Вашия живот – това да навлезете в света на буквите, в света на науката. От сърце Ви желая жажда за знание, защото именно от него започва всичко! Не се колебайте да питате, да търсите, да искате, да настоявате да получите знание! Защото зад успеха на всяка личност стои именно знанието!
На Вас ученици пожелавам да бъдете все по-упорити и следващи мечтите си! Мечтайте! Дерзайте! Учете! Успявайте!
И макар че тази учебна година ще започне по малко по-нетрадиционен начин за всички Вас, това не бива да прекършва очакванията Ви за успехи и не бива да се отрази на работата на всеки от Вас!
Скъпи учители,
Вие отново ще сте тези, които ще бъдат натоварени с най-голямата отговорност, защото именно Вие трябва да предадете знанието, независимо от обстоятелствата. Бъдете силни и упорити, каквито винаги сте били! Защото това е учителството – да можеш да даваш, да учиш, да успяваш въпреки!
Пожелавам на всички Ви здраве, търпение и мъдрост!
На добър час!
Иса Бесоолу
Кмет на Община Павел баня