Търговското изложение „С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО” отново в Стара Загора

Традиционното търговско изложение – базар „С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО” ще остане до 17 октомври в Стара Загора, за да зарадва своите почитатели и клиенти в града. За шест дни щандове ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.
Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, раници, портфейли и аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели.
Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета.
Не са забравени и децата – на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.
Фирмите участници в изложението предлагат различни промоции и намаления към крайните клиенти, както и оферти за продажба на едро към собственици на магазини и търговски обекти.
Осигурени всички необходими мерки за дезинфекция и лични предпазни средства, отстояние и дистанция между отделните щандове, за безопасно посещение и пазаруване.
Изложението на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за старозагорци и гостите на областния център до 17 октомври в градската градина, с работно време от 9.30 до 19:00 часа. Посетете! Изберете българските производители!