Индустриална зона „Загоре“ вече с Акт 16

Индустриална зона „Загоре“ вече има подписан Акт 16. Това съобщи изпълнителният директор на Зоната – Радослав Танев. Той допълни, че терените се радват на инвеститорски интерес. „Със завършване на строителството и разговорите с потенциални купувачи станаха много по-интензивни“. В напреднали преговори сме за закупуването на още два терена“, обобщи Танев.

Изпълнителният директор е категоричен, че инвеститорите ще бъдат максимално улеснени при започване на своята дейност, чрез вече изградена инфраструктура и комуникации, както и чрез указване на пълно съдействие от екипа на Зоната.

Припомняме, че първата копка на Индустриална зона „Загоре” бе направена в края на миналата година. Тя се изгражда чрез колаборация между Община Стара Загора и държавата. Реализирането на Индустриалната зона ще има ключова роля за устойчивото развитие на целия регион. Цялата площ на Зоната, в първия етап от нейното изграждане, е 115 хил.кв.м., разделена на 11 имота с площ между 4 и 15 хил.кв.м. Вече има подписани два договора за реализиране на инвестиционни намерения.

Повече информация и новини за развитието на „Индустриална зона Загоре“ АД може да бъде намерена на сайта на Зоната https://www.zonazagore.com/