Покана за публично обсъждане на предварителен проект на Общ устройствен план на Община Стара Загора

На основание чл. 127, ал. 1 от Закона за устройство на територията и чл. 21, ал. 1 от Наредба за условията и реда за извършване на екологична оценка, Община Стара Загора съобщава на всички заинтересовани органи, организации, физически и юридически лица, че организира обществено обсъждане на предварителен проект на Общ устройствен план на община Стара Загора и Доклад за екологична оценка на плана.

Срещата на обществено обсъждане ще се проведе на 22 октомври (четвъртък) от 17.00 часа в зала „П.Р. Славейков“ на Община Стара Загора.

Докладът за ЕО, предварителният проект за ОУПО на Община Стара Загора и приложенията към тях /вкл. Доклада по ОСВ с Натура 2000/, ще бъдат на разположение на заинтересованите лица, всеки вторник и четвъртък от 14:00 до 16:00 часа, в стая № 503  в сградата на Община Стара Загора,както и на интернет страницата  https://www.starazagora.bg

Становища и мнения след провеждане на публичното обсъждане ще могат да се депозират на място в деловодството на община Стара Загора: всеки работен ден от 08:30 до 17:30 ч. в сградата на Община Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики” № 107 до 29 октомври.