Четири предложения за наградата “Анастасия Тошева”

Четири са постъпилите предложения за наградата “Анастасия Тошева”. Тя се присъжда за високи постижения в областта на науката и образованието в Община Стара Загора.

За присъждане на плакет „Анастасия Тошева” са предложени Красимир Петров Къшев – преподавател в НУМСИ „Христина Морфова”, Проф. д-р Петър Динев Петров –  преподавател в Педагогически факултет при Тракийски университет, Павлин Златков Пеев – старши учител по информатика и информационни технологии в ППМГ „Гео Милев” и Екип от учители – Динка Тодорова, Живка Недялкова, Ивелина Глинджурска и Радостина Кръстева – преподаватели по информатика и ИТ в ГПЧЕ „Ромен Ролан”.

За присъждане на плакет „Млад учител” са предложени  Евгени Черепов – учител по Български език и литература в ГПЧЕ „Ромен Ролан”, Д-р Дамян Дончев Димитров – учител по професионална подготовка в НПГВМ „Иван Павлов”, Асен Йорданов Атанасов – учител по професионална подготовка в НПГВМ „Иван Павлов”.

Отличието се връчва с решение на Кмета на Община Стара Загора на тържествена церемония в навечерието на първи ноември – Ден на народните будители.