Бяха раздадени наградите за Строител на годината на Камарата на строителите в България – Областно представителство Стара Загора

Днес в Зала 2 на Областна администрация бяха раздадени наградите за Строител на годината на Камарата на строителите в България – Областно представителство Стара Загора. На връчването на отличията, които се присъждат традиционно всяка година на празника Димитровден, присъстваха областният управител Гергана Микова, зам.-кметът на Община Стара Загора инж. Янчо Калоянов, главният архитект Виктория Грозева, представители на строителни компании от Старозагорска област.

Председателят на ОП на КСБ Пламен Михалев заяви, че той и колегите му изпращат тежка, но сравнително добра година. Въпреки усложнената ситуация заради пандемията от коронавирус няма драстични спадове в оборотите на строителните фирми и те продължават да работят.

Носител на Голямата награда „Строител на годината“ за 2020 г. стана фирма  „Лесо инвест“ ООД.  Управителят на дружеството Христо Михалев благодари за високото отличие. „Това е оценка за целия ни колектив. Благодарен съм на синовете си, които продължиха по моя път. Тази приемственост ни помага много да вървим напред и да се справяме с предизвикателствата. И тази година успяхме да реализираме изключително тежък и голям обект в рамките само на 10 месеца“, каза г-н Михалев.

Награди получиха също фирмите „Строителна механизация“ АД, „Пещострой“ ЕООД, „ПСК Ес Би Ес“ АД, „Мегастрой М“ ЕООД.