Обръщение на кмета Бесоолу за годишнината от встъпването му в длъжност

Скъпи съграждани, 

Мили приятели, 

Днешният ден е един от важните за мен, защото преди точно една година на тази дата положих клетва като кмет на нашата красива община Павел баня. Няма да скрия от Вас вълнението, което изпитвах тогава, защото знаех, че поемам по нов път, изпълнен с предизвикателства и редица отговорности! Но аз съм човек на дълга и на честта и никога не съм се страхувал да вземам решения, па макар и отнасящи се до големи групи хора. Тогава обещах пред всички Вас, но най вече пред самия себе си, че в името на нашата община Павел баня си струва да поема по нелекия път да бъда кмет на всички Ви! Обещах Ви, че никога няма да Ви предавам и ще работя във Ваш интерес. Мисля, че за тази една година изпълних общението си! 

Днес, година по-късно, отново заставам пред всички Вас с вдигната глава, чиста съвест и уверен, че това, което зависи от мен, ще го направя за Павел баня и населените места в общината. Предстоят ни трудни месеци в условия на криза, предвид епидемичната обстановка, но вярвам, че с общи усилия, ще преодолеем и това предизвикателство. Трябва да сме силни и дисциплинирани! Ще се справим! 

Бих искал отново да Ви благодаря за гласуването доверие! Благодаря Ви и за това, че през тази една година сте до мен и редом с позитивните отзиви, не се притеснявате да изразите и различно мнение! 

Продължаваме заедно напред! 

И не на последно място, честит празник на всички именици! Нека Арх. Михаил Ви закриля! Бъдете здрави! 

Честит професионален празник и на българските полицаи, които се грижат за реда и нашата сигурност! Нека Ви е лека службата и да сте здрави! 

С уважение, 

Иса Бесоолу – кмет на община Павел баня