„Берое“ и „Партизан“ се изправят един срещу друг в два мача за 24 часа

“Берое” и “Партизан” Белград ще се изправят един срещу друг на два пъти в рамките на 24 часа в мачове от редовния сезон на Адриатическата лига по баскетбол за жени. Двубоите са насрочени за сряда и четвъртък от 14:00 часа в общинска спортна зала Стара Загора.
И в двете срещи треньорският щаб на домакините няма да може да разчита на гарда Гергана Иванова. Националката получи травма в една от последните тренировки за 2020 година и продължава да се възстановява от нея. За мач №2, който е отложен от по-ранната фаза на надпреварата, извън състава, заради правилата и сроковете за картотека, ще са две от чужденките – Аджела Делич и Сара Бут. Сред стартовите 5 обаче се очаква да започне плеймейкърът Матеа Тавич.
И двата мача ще бъдат излъчвани на живо в youtube канала на Адриатическата лига, както и в страницата на “Берое” във фейсбук.
Старозагорският отбор е на пето място в класирането с 4 успеха и 2 поражения и актив от 10 точки, като при 2 победи срещу сръбкините ще се изкачи до 2-рата позиция. “Партизан” е шести с 1 победа и 6 загуби.