Даниела Лекина, БСП: Ще работя за ефективни законодателни инициативи

“Ще работя за ефективни законодателни инициативи и политики, свързани с по-добри условия на труд на работниците и служителите”, заяви кандидатът за народен представител от “БСП за България” с номер 4 в бюлетината Даниела Лекина. В своята платформа БСП поставя акцент върху подобряване живота и работата на всички трудещи се хора, както и за по-добро заплащане на труда. Нейните приоритети са:

–           Подобряване на социалната среда за живот;

–           Адекватно заплащане на труда по професии;

–           Силно развита икономика в Старозагорски регион.

 Даниела Лекина се включи в тази кампания с идеята да работи за една по-добра България. “Работя в сферата на трудовото право. Преминала съм през различни нива в йерархията и смея да твърдя, че отлично познавам проблемите и приоритетите в тази област”, казва  за себе си юристката, която е осма в листата на левицата. Лекина поздравява избирателите  на област Стара Загора:

Вчера настъпи астрономическата пролет. Това е сезонът, който свързваме с радостта и надеждата. Тази година ние, социалистите, очакваме пролетта на 4.04 да ни донесе победа с бюлетина № 4, промяна  и по-добър живот за всички. Честита пролет!

 Даниела  Лекина е на 41 г., магистър по право. Специалист в областта на трудовото право и социалната политика. Втори мандат общински съветник от БСП. Омъжена с едно дете.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!