Избиратели към БСП: Спасете българското село!

“БСП е единствената партия, която може да спаси българското село. Ако вие не го направите, ще изчезнат не само българските села, ще изчезне България. Не се занимавайте с Бойко Борисов, подобре спасявайте България, те ГЕРБ ще си заминат до година, две като ги свалите от власт, както стана с другите хрантутници преди тях. Спечелете изборите и сложете нов път за развитие на България. Ние ще помагаме”.

Така бай Тодор от старозагорското село Пшеничево се обърна към кандидатите за народни представители от “БСП за България” от 27-и изборен район . Социалистите, заедно с представители на Общинския съвет на БСП, при спазване на епидемиологичните мерки, се срещнаха с жители на селата от община Стара Загора.

 

“Забравени от управляващите, хората споделиха болките и тревогите си с надеждата някой да им обърне внимание. Не скриха и натиска, който се оказва върху тях от страна на кметове и кметски наместници да гласуват на предстоящите избори за определена политическа сила”, споделиха впечатленията си от срещите социалистите.

 „Хората, с които разговаряхме, са отчаяни и като че ли са се примирили с едно такова отношение от страна на тези, дето управляват вече повече от 12 години страната. Не вярват, че когато в продължение на 11 години се наливат пари за разкрасяването на Стара Загора, ще дойде време да се ремонтират и техните разбити и невидели асфалт улици”, каза председателят на ОбС на БСП  Валентина Бонева.

„Спиране на разрухата и обезлюдяването в българските села или поне силното забавяне на тези процеси са възможни. Осигуряване на нормална жизнена среда и подобър социален стандарт в селата и селските райони е възможно. Необходимо е познаване на проблемите и промяна в подхода при решаването им”, сподели водачът на листата на “БСП за България” Георги Гьоков. Той  припомни последователната политика на БСП всяко село, всеки селски кмет да разполага с бюджет, чието изразходване да бъде решавано на общоселско събрание, а всички неща, които се случват в селото да са резултат на обществен консенсус и контрол.

“БСП е единствената партия, която е алтернатива на сегашното управление на ГЕРБ. Затова на 4.04 нека изберем бюлетината на ПРОМЯНАТА -№ 4”, призова Гьоков.

 

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!