Призив към жителите на община Гурково

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ГУРКОВО,

Предстои един от най–хубавите и светли християнски празници в календара – Великден. Нека го посрещнем в чистота и хармония.
Пролетта е сезон, през който природата се събужда за ново начало. Така и ние, имаме нужда да започнем на чисто. Сега е момента да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоари, стълбища, паркинги – всички места, които са свързани с нашия живот. От всички нас зависи дали ще живеем и работим в една по–чиста и по – приветлива среда.

Моят апел е, всеки от нас да осъзнае своята гражданска отговорност. Защото със споделени усилия и участието на всеки от нас, можем да направим града ни и другите населени места от общината по–чисти, по–уютни и по-приветливи. И да посрещнем Великден с усмивки и добро настроение.

Събраните битови отпадъци да се поставят в кофите за смет, а всички останали до тях. Автомобилите, които се грижат за чистотата на Община Гурково, ще ги извозят своевременно.

Да се включим в кампанията за Празнично почистване, да направим населеното място в което живеем по – чисто и красиво. Това е наша споделена отговорност!

Благодаря на всички, които ще се включат в кампанията!

МАРИАН ЦОНЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ГУРКОВО