Започна продажбата на билети

Започна от днес продажбата на билети за спектакъла за избор на Царица Роза, съобщиха организаторите. Конкурсът „Царица Роза 2021г“ се организира от Община Казанлък, съвместно с Театър „Любомир Кабакчиев“. Тази година проявата ще се проведе в ИМ „Искра“.

Конкурсът ще се проведе традиционно в три тура: в първия момичетата ще бъдат в спортно-елегантно облекло, където ще покажат своите физически данни, визия, харизматичност. Втория тур ще бъдат облечени с облекла на тракийки, зашити по специални проекти на Театър „Любомир Кабакчиев“. В третия тур претендентките за короната ще бъдат със своите рокли. Между отделните турове ще има части Театър „Любомир Кабакчиев“ ще представи части от свои спектакли, а докато журито заседава, публиката ще чуе изпълнения на Надежда Александрова, която участва в телевизионния формат „Гласът на България“. Претендентките за Царица Роза са 17 и те ще бъдат оценявани от жури. Избор на публиката няма да има.
Близо 100 души ще присъстват в залата при избора на Царица Роза, като ще бъде използвано цялото пространство на залата. Превес е даден на момичетата и техните родители, които ще имат право на 2 билета. 60 места са пуснати в продажба от днес, на касата на Информационния център на ул. „Искра“.

Нагласите на организаторите са конкурсът за бъде излъчван онлайн, за да може да бъде видян от повече хора. В специално създадения от 2020 година сайт ще бъде представена информация за конкурса и за претендентките за короната.