Каракачанов: Не търсим това, което ни обединява, а се вторачваме в различията

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов изрази увереност, че Коалиция „Българските патриоти“ ще постигне резултат над 5% на парламентарните избори на 11 юли. Той бе категоричен, че единствената политическа формация, с която коалиция „Българските патриоти“ няма нито да разговаря, нито да си партнира по какъвто и да е начин, е ДПС.

Каракачанов даде пресконференция в Стара Загора по повод представянето в града на двете му нови книги „Забравените апостоли на Македония“ и „Тодор Александров – Дълг и чест“.
В първата авторът е описал житейската съдба на 156 българи, сред които 15 старозагорци, с ръководни функции във ВМРО. Каракачанов сподели, че в изследването, което е продължило години, предлага на читатели си неизвестни и слабо проучени факти ,които е открил в мемоарите на съвременници на своите герои.

Каракачанов определи Тодор Александров като легендарен водач на ВМРО и не скри, че той е сред любимите му национални герои, превърнал се във влиятелна фигура в българския политически живот в началото на миналия век.

Тази вечер Каракачанов ще представи книгите си пред старозагорската публика в Регионална библиотека “Захари Княжески”.