Професионализъм и младост съчетава старозагорската листа на Коалиция “БСП за България”

Коалиция БСП за България представи кандидатите си за депутати от Старозагорски избирателен район в 47-мото НС. 11 от тях са нови лица, които не са участвали в предишните два избора за парламент. 10 от кандидат-депутатите са на възраст до 45 години.

“Листата ни е съчетание на богат политически и обществен опит, на професионализъм, експретност, но заедно с това на младост и общо желание и амбиция да се представим добре на предстоящите избори”, накратко обобщи председателят на общинската организация на БСП Валентина Бонева. Тя призова избирателите да гласуват на 14 ноември с разум, защото “политическите проекти се харесват, привличат вниманието, но заедно с това обществото ни плаща високата цена на липсващо народно събрание и на редовно правителство. Гражданите очакват от новите управляващи отговор на редица въпроси, сред които ще имат ли средства за сметките за ток, за храна и лекарства”, каза Бонева.

Освен за нашите кандидати с бюлетина номер 33, нека дадем своя глас и за нашата кандидат-президентска двойка – Румен Радев и Илияна Йотова, който безрезервно подкрепяме с бюлетина номер 6», обяви още председателката на старозагорските социалисти.

“Най-важната задача на коалиция “БСП за България” е да дадем стабилност на България, сигурност за семействата и предвидимост на българския бизнес”, каза водачът  Георги Гьоков. Той обяви най-важните акценти от плана на БСП за първите 100 дни на бъдещото управление. Планът включва два вида мерки – краткосрочни с бърз ефект върху икономиката и стандарта на живот, и средносрочни и дългосрочни като част от визията на партията за структурните реформи в държавата.

“Най-важно е да гарантираме спокойни зимни месеци на българските граждани. Затова  избирателите да гласуват за разумните решения, който предлагаме с бюлетина номер 33”, призова Гьоков.

Вторият в листата е строителният инженер от Казанлък Момчил Ненов. Той е експерт в своята област и затова заяви, че негов приоритет са развитието на инфраструктурата в област Стара Загора и разкриването на нови работни места.

На трето място в бюлетината е Минчо Минчев, председател на ПП “Нова Зора”. Журналист, народен представител в 42 НС, поет, публицист, потомък на поп Минчо Кънчев. “Да спасим енергийното сърце на България!” и да гласуваме за коалицията, която има воля и съзидателната сила да възроди  нашето стопанство», е неговият призив.

На четвърто място е поставен Неделчо Маринов, ветеринарен лекар от Стара Загора. Негов приоритет е възраждането на българското земеделие и агропроизводство.

Най-младият кандидат-депутат на коалицията е 22-годишната студентка Радиана Неделчева. Тя  заяви, че нейната кауза ще бъде свързана с проблемите в образованието и реализацията на младите хора.

Едно от новите лица в листата е Емилия Господинова. Тя е на 42 години, от Стара Загора и е регионален представител на Комисията за защита от дискриминация. “В БСП съм, защото това е социална партия, която търси решения в подкрепа на семействата”, категорична бе тя.

Сред  най-добрите експерти в областта на военната промишленост е Захари Даскалов с №119 в бюлетината. Той  заяви, че се чувства отговорен да взема правилните решения за развитието на страната и затова избира програмата на БСП.

Кандидат–депутатите от “БСП за България” увериха, че тяхната обща кауза е да бъдат гарант на стабилност, на сигурност и на предвидимост в следващия парламент. И призоваха гласоподавателите да изберат разумните решения за бъдещето на страната като дадат своя вот с бюлетина №33 за “БСП за България” и  с № 6 за Румен Радев и Илияна Йотова.