Да стоплим самотен човек

Топла и усмихната Коледа за самотните възрастни хора на Стара Загора организират и тази година ученици, родители и учители на Средно училище „Васил Левски” в областния град. Кампанията е под мотото: “Да стоплим самотен човек”.

Инициативата се провежда за втора поредна година. Този път освен дълготрайни хранителни продукти и ръчно изработени поздравителни картички, участниците в благородната кампания ще подарят и емоция на над 300 възрастни. Талантливите ученици на СУ „Васил Левски” вече трескаво се подготвят, като пишат вълнуващи писма до напълно непознати за тях хора, а сръчните ръце на майсторите от старозагорска Сладкотерия ще изработят ароматни меденки. Служителите на Домашен социален патронаж – Стара Загора ще помогнат на учениците от училището да поднесат всичко изработено с любов на връх Коледа.

Организаторите и партньорите в прекрасната инициатива канят всички желаещи да се включат чрез дарение на хранителни продукти от 06 до 10 декември в Областен Информационен Център – бул.”М.М.Кусев” 9 (с-у ЦКБ). Време – от 16:30 до 17:30ч.

Приемат се САМО пакетирани продукти с доказан произход! (Пакет ориз, боб, леща, макарони, спагети, вакуумирани сирене/кашкавал, олио, брашно, сол, захар, бисквити и др.)