Коледният базар в Павел баня продължава. Само за три дни бяха събрани над 2000 лева

Средствата, които бяха събрани в благотворителния коледен базар в Павел баня в рамките на три дни, са в размер на 2036 лв. В посочения период, със специално приготвени за целта ястия, изложени за продажба, участваха ученици и учители от СУ „Христо Ботев” и Професионална гимназия по хотелиерство и ресторантьорство, служители от Общинска администрация – Павел баня, и местния бизнес в лицето на: сладкарница “Захира” – Таня Динкова, хотел “Антик” – Атанас Тотев, хотел “Централ” – Николай Райчев, р-т “Маркони” и х-л “Княз Павел” – Събин Марков, майстор – хлебаря Митко Турийски.

Събраните средства ще бъдат дарени на Община Павел баня в помощ при изграждането на спортна площадка за лица с двигателни увреждания и детска площадка. Това всъщност е и идеята на тазгодишния благотворителен базар, който се организира от павелбанските „Семейчовци” – 15 семейства, които по един или друг начин са свързани с балнеоложкия град и вече пета година провеждат коледни базари в подкрепа на различни инициативи.

Тази година те решиха да удължат срока на провеждания базар, който трябваше да приключи утре. Жителите на Павел баня и гостите на града ще могат да се включат в каузата и през следващата седмица.