За нас

Телевизия “Стара Загора” е национална телевизия, със студио разположено в Стара Загора, която с програмата си обхваща широк набор от теми, които засягат аудитория от цялата страна. Програмата стартира през 1996 година. Това е първата информационна телевизия, ориентирана към новини и публицистични предавания в Стара Загора и региона. Обективно и безпристрастно отразяване на събитията, представяне на различни гледни точки по най-актуалните теми на деня, всичко, което се случва в Стара Загора и региона. Това е фокусът на Телевизия „Стара Загора“.
Екип от способни и мотивирани журналисти е насочен към бързо и интересно поднасяне на информацията. Основен приоритет са обикновените хора, техните проблеми и постижения, комуникацията с институциите. За всички тези години на медийния пазар Телевизия „Стара Загора“ успя да се наложи като сериозна медия, без политически или икономически пристрастия, която свободно и обективно отразява събитията и отстоява общественото мнение и приоритетите на гражданите на област Стара Загора.
Потенциалната аудитория на телевизионната програма на Телевизия “Стара Загора” на практика обхваща цялото население на територията на Република България. Телевизия Стара Загора може да бъде гледана в мрежите на национални оператори, като Булсатком, Близу, Тракия Кабел, Нетера и други, както и десетки регионални оператори. Програмата се излъчва на живо в сайта на Телевизията, както и в онлайн каналите във Фейсбук и Youtube.

Нашата цел: Телевизия “Стара Загора”- регионален информационен лидер.

Редакционната независимост, инвестициите в съдържанието на програмната схема на Телевизия “Стара Загора“ ни позволяват:
· да създаваме програмна продукция, която да информира, възпитава и забавлява;
· да информираме за актуални теми, които касаят живота на голям брой хора;
· да представяме максимален брой различни гледни точки;
· да формираме позиции.

Екипът на ТЕЛЕВИЗИЯ СТАРА ЗАГОРА:

Ваня Лозанова
Даниела Антонова
Благовест Илиев
Стефана Устабашиева
Господин Господинов
Деян Абаджиев
Тодор Русев
Румен Балабанов
Иван Бонев
Желязко Динев