За нас

Телевизия СТЗ е регионална телевизия, със студио разположено в Стара Загора, която с програмата си обхваща широк набор от теми, които засягат аудитория предимно от област Стара Загора. Програмата е ориентирана към новини и публицистични предавания в Стара Загора и региона. Обективно и безпристрастно отразяване на събитията, представяне на различни гледни точки по най-актуалните теми на деня, всичко, което се случва в Стара Загора и региона. Това е фокусът на Телевизия СТЗ.

Екип от способни и мотивирани журналисти е насочен към бързо и интересно поднасяне на информацията. Основен приоритет са обикновените хора, техните проблеми и постижения, комуникацията с институциите. Целта на Телевизия СТЗ е да се наложи като сериозна медия, без политически или икономически пристрастия, която свободно и обективно отразява събитията и отстоява общественото мнение и приоритетите на гражданите.

Телевизия СТЗ може да бъде гледана в мрежите на Булсатком, Близу, Тракия Кабел и други, регионални оператори. Програмата се излъчва на живо в сайта на Телевизията, както и в онлайн каналите във Фейсбук и Youtube.

НАШАТА ЦЕЛ: Телевизия СТЗ – РЕГИОНАЛЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИДЕР.

Редакционната независимост, инвестициите в съдържанието на програмната схема на Телевизия СТЗ ни позволяват:

· да създаваме програмна продукция, която да информира, възпитава и забавлява;

· да информираме за актуални теми, които касаят живота на голям брой хора;

· да представяме максимален брой различни гледни точки;

· да формираме позиции.

ЕКИПЪТ НА Телевизия СТЗ:

Ваня Лозанова

Даниела Ишиклиева

Благовест Илиев

Стефана Устабашиева

Господин Господинов

Димитър Върбанов

Деян Абаджиев

Тодор Русев

Румен Балабанов

Иван Бонев

Желязко Динев