Търси се най-чаровната фенка на “Берое”

За поредна година бе обявено началото на конкурса „Мис Берое фенка“, в който феновете на отбора ще изберат най-чаровната привърженичка на тима. Инициативата е на „Национален фен клуб Берое“.

Желаещите фенки на „Берое“ да се запишат в конкурса трябва да са поне на 14 години и да изпратят свои снимки, както и кратка информация за себе си на следния адрес fanclub@beroe.bg.
Снимките трябва да са правени през последните 6 месеца и на поне 2 от тях кандидатката е необходимо да е с беройска фланелка, шапка, шалче, знаме и/или друг беройски артикул. Освен информация за себе си, кандидатките трябва да отговорят и на следните въпроси:

1. От кога си почитателка на „Берое“?

2. Как пламна любовта ти към „Берое“?

3. Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на „Берое“?

Крайният срок за изпращане на писмата със заявки за участие е 1 март. Победителката в конкурса ще бъде определен чрез гласуване в официалната страница на „Берое“ във facebook. Гласуването ще стартира на 2 март 2017 г. и ще продължи до 7 март 2017 г. (23:59 ч.), а „Мис Берое фенка“ ще бъде обявена на 8 март – международен ден на жената.
Спечелилата участничка ще получи официална фланелка с автографи от всички фуболисти от настоящия състав. Победителката ще получи своята награда лично от своя любим играч!
През миналата година за победител бе избрана Щилияна Кирева (на снимката), която получи своята награда лично от Веселин Пенев.