Пуснаха билетите за Битката за Тракия

Билетите за футболната битка за Тракия между „Берое“ и „Ботев“ Пд вече са в продажба в системата и обектите на eventim. Мачът е от IV кръг на ППЛ и е насрочен за 11 август от 18:45 ч. на стадион „Берое“ в Стара Загора.
През настоящия сезон ръководството на „зелено-белите“ прилага нова схема в продажбата на билети. Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв. (от днес до петък), а в деня на съответната среща от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв.
Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца!
От клуба призовават всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя! По традиция, местата, означени на пропуските, не се спазват, а входът за деца до 12 години е свободен.
Запазва се и практиката от миналия сезон всички привърженици на „Берое“ да влизат и да напускат стадиона единствено от южните входове. Северозападният вход ще бъде отворен единствено за представителите на медиите със съответната акредитация, както и за хора с ВИП карти или ВИП билети.