Благотворителен концерт за закупуване на роял за НУМСИ „Христина Морфова”

Музикалното училище „Христина Морфова” се нуждае от спешна помощ за закупуването на нов качествен роял. Инструментът на който в момента се провеждат всекидневни уроци, концерти и редовни изпити, не подлежи на ремонт. Новият роял ще помогне в музикалното развитие на много ученици. Нека помогнем на младите таланти!

За набиране на средства, организираме благотворителен концерт „Вечер на младите таланти“ – шедьовър от класическа и поп музика, който ще се проведе на 12-ти април 2019 г. /петък/ от 19:30 часа в Държавна Опера Стара Загора.
Изявени ученици от музикално училище „Христина Морфова” ще изпълнят известни произведения от Шопен, Лист, Григ и др.
Специални гости са:
– Роберта Баньоло (Швейцария), известна от големите сцени в Милано, Рим и Париж, както и от предаването „Швейцария търси талант”, и
– Давиде Галаси (Италия), завършил престижната консерватория „Джузепе Верди” в Милано и концертирал в Рим, Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио.
Сред изпълненията ще разпознаете хитове от репертоара на Андреа Бочели, Селин Дион, Лаура Паузини и знаменитото Либертанго на Пиацола.
Приканваме сърдечно всички любители на музиката да присъстват на това музикално шоу и да подпомогнат със средства закупуването на новия роял на музикалното училище.
Организатори са Швейцарско-българска културна асоциация и Младежка банка към Обществен дарителски фонд – Стара Загора, съвместно с НУМСИ „Христина Морфова” и Държавна опера Стара Загора.

Нашата обща цел – да направим по-добро утре за талантливата младеж днес!

Билети можете да закупите от офиса на Обществен дарителски Фонд Стара Загора, като се обадите на номер: 042/602-155 или на: 0884842933 или от касата на Операта.

Ако желаете да направите дарение: За повече информация:
Обществен дарителски Фонд Стара Загора
Първа инвестиционна банка
IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02
BIC: FINVBGSF
Основание: дарение роял тел.: 0884842933
е-поща: office@fund-sz.org
web: www.fund-sz.org
ул. „Граф Н. Игнатиев” 14
гр. Стара Загора 6000

Снимка: НУМСИ „Христина Морфова“