Андрей Новаков в Стара Загора: “Работя със сърце за транспортния бранш”

След пътуването ми до Брюксел с ТИР в подкрепа на превозвачите, много шофьори на камиони започнаха да ме наричат „колега“. Надявам се да бъда полезен и на вашия бранш, така че да заслужа и вие да ме припознавате като ваш „колега“. С тези думи започна срещата си с таксиметрови шофьори в Стара Загора кандидатът за евродепутат Андрей Новаков. „Стадионът е единственото място, което може да ни събере“ – пошегува се той и благодари на десетките присъстващи за отделеното време, многобройните конструктивни предложения и въпроси. Настоящият евродепутат пое ангажимент, ако през следващите 5 години отново е в Брюксел да продължи да се бори със сърце за транспортния бранш.
При посещението си в града на липите Новаков бе придружен от старозагорското лице в листата на ГЕРБ – Николай Диков. „Вече 8 години съм общински съветник и като такъв познавам и вас, и вашата работа, и вашите проблеми. Искам да ви бъда полезен. Никога не сме обещавали нещо само за да получим гласовете си на избори. Искаме да виждате в наше лице реална подкрепа“, подчерта Диков.
Той посочи, че на въпроса кое е най-важното нещо, което искате да бъде направено в града ви, 50% от хората по света посочват първо транспорта. „Знам, че и вас най-силно ви вълнува темата „Инфраструктура“. Предстоят много промени и подобрения в Стара Загора – трафикът ще бъде управляван с т. нар. „умни“ светофари, ремонтират се улици, преустроява се трафика, организацията на движението с еднопосочни улици дава много добри резултати“ – подчерта кандидатът за евродепутат.

Снимки: Пресцентър ПП ГЕРБ – Стара Загора