Хората от Средногорово: Властта не ни брои. Продаде здравната служба и училището

„Само 20 м асфалтираха за 4 години, реката преля заради непочистеното корито, продадоха училището и здравната служба за без пари, а ние сме ги строили с доброволен труд. Нямаме лекар, кметът идва, за да си изпие кафето и после изчезва. Отказва ни административни услуги”, това са само част от жалбите на жителите на казанлъшкото село Средногорово, с които се срещнаха кандидатът за кмет на Община Казанлък инж. Стоян Петров и кандидатите за общински съветници от БСП за България – Теодора Иванова, Пламен Караджов и д-р Иван Колев.

Средногоровци открито говорят, че на предните местни избори са били докарани хора да гласуват за ГЕРБ, които не са се вяскали в селото от 10 години.

Като забравени от властта се чувстват хората, които всяка година търпят щети от прелялата река – наводнени изби, унищожена реколта и покъщнина. Те споделиха, че коритото е неподдържано, въпреки че властта и местният кмет обещавали непрекъснато. Жителите на забравеното село коментират още, че кметът е просто човек, който гледал да си получава заплатата и съвсем не бил заинтересован от селските неволи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!