Стойнев и Гьоков дариха два лаптопа на седмокласници

Два лаптопа на седмокласници дариха депутатите Драгомир Стойнев и Гьорги Гьоков. Инициативата е на Парламентарната група на „БСП за България” за подпомагане с компютри деца от семейства с финансови затруднения.

Първият лаптоп получи седмокласник от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания в Стара Загора. Щастливото момче съобщи, че има мечта да учи в Национално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова. Вторият лаптоп получи дете от Опан – седмокласник от Обединено училище „Христо Ботев”. Ученикът с радост заяви, че набляга на ученето, за да може да кандидатства и да учи в Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов”.

„Удовлетворени сме, че създадохме радост на две деца, които не разполагаха с компютри или смарт устройства, така те вече са в готовност за ефективно онлайн обучение, а и ще могат да си сбъднат мечтите”, заяви Гьоков, който бе придружаван от областния председател Румяна Динева и общинските – Валентина Бонева и Златина Иванова.

Етикети:,