Над 120 завладяващи фотографии представиха красотата на Стара Загора

Над 120 фотоса, изобразяващи красотата на Стара Загора, взеха участие в онлайн предизвикателството „Улови момента“. Те са дело на 26 автори, които чрез своите обективи са запечатали незабравими кътчета, намиращи се в Града на поетите, правите улици и липите.

Най-много са снимките представящи зелените площи за отдих и почивка- от парк „Митрополит Методий Кусев“, от парк „Артилерийски“, от езерото „Загорка“, както и от Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Част от авторите са успели да „хванат“ природни явления или вълшебството на природата.

Днес, 1 септември, девет от участниците в кампания ще спечелят по един от деветте ваучера на стойност 30 лв. от ресторант и пицария „Царя 65“, ресторант „Чевермето“, Ресторант „Орфеида“ Парк – хотел Стара Загора, ресторант „Уникато“, ресторант „Заара“, ресторант „Зеленият хълм“, ресторант „The Fat Chef“, кафене „Hello caffe“ и клуб „Il Mondo“.

Победителите ще получат наградите си специално организирана церемония, която ще се проведе на 3 септември (четвъртък) в Лапидариума на Регионален исторически музей Стара Загора.