Народните представители Емил Христов и Радостин Танев подкрепиха инициативата #ХапкаНадежда

Старозагорските депутати от ГЕРБ – Радостин Танев и Емил Христов, който е и заместник-председател на Народното събрание, подкрепиха инициативата #ХапкаНадежда на гората.бги приятели, по проект „За доброто”, която се осъществява в Стара Загора от Обществен дарителски фонд и Милка Колдамова. Целта е да се доставя топла храна на медицинските екипи в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, работещи на първа линия в борбата срещу COVID-19.

Двамата народни представители направиха лични дарения, а Радостин Танев се включи и в доставянето на близо 60 топли обяда.

„Изразяваме нашата огромна благодарност към всички, които лекуват и се борят денонощно за спасяването на човешки животи! Надявам се на съпричастността на повече хора да подкрепят инициативата“ – каза Радостин Танев.

„Благодарим на лекарите, които с риск за собственото си здраве и живот, както и това на семействата им, водят тази неравна битка с невидим, но смъртоносен враг.

Благодарим на г-жа Милка Колдамова и Обществен дарителски фонд, както и на всеки един, който ще помогне, според възможностите си, да осъществим тази прекрасна инициатива! Поклон пред усилията на всеки медик!“ – сподели Емил Христов.