Определят местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора

Жребиите за определяне на местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора ще се състоят на 6 април. Определените места по утвърдените схеми от главния архитект на Общината и критериите за участие са достъпни на сайта на администрацията, в секция Обявления. ( https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya )

Разполагането на временните преместваеми обекти за продажба на слънчеви очила е за времето от 15 април до 30 септември. Конкурсната документация може да бъде закупена до 16,00 часа на 26 март от Административно бюро „Център” (ул. „Хаджи Димитър Асенов” №22, източен вход). Цената на тръжните документи е 10 лева. Жребият за 8-те места ще се състои на 6 април, от 14.00 часа, в Регионална библиотека „Захарий Княжески”.

Тегленето на жребия за търговците на сладолед от хладилна витрина във временни преместваеми обекти ще бъде също на 6 април, в Регионална библиотека „Захарий Княжески”, но от 10.00 часа. Тръжната документация е с цена 10 лева. Желаещите могат да закупят документите до 16.00 часа на 26 март, отново в Административно бюро „Център”. Разполагането на временните обекти ще бъде за периода от 15 април до 30 септември.